NAŠA farma

Kvaliteta mesa na svakom koraku

The M Brothers pružaju ono što osviješteni potrošači zahtijevaju od mesa: sigurnu i zdravu hranu u kojoj se može uživati i kojoj se može vjerovati. Vjerujemo da je zdravlje zemlje i životinja presudno za proizvodnju zdravog i vrhunskog mesa. Naše životinje nisu nikad tretirane antibioticima, hormonima ni steroidima. Naše meso potječe od životinja uzgojenih na našoj farmi.

Na našoj farmi uzgajamo isključivo krave Aberdeen Angus pasmine

Angus je poznat kao mesna pasmina goveda koja je otporna na loše vremenske uvjete, nezahtjevna, prilagodljiva, dobre naravi, ranozrela, sa visokim randmanom te vrhunskim i mramoriranim mesom. Angus krave odlikuje lakoća teljenja i sposobnost samostalnog uzgoja teladi. Poznati naziv “Black Angus” pasmine goveda, jedno je od najcjenijenijih mesnih delikatesa i dio jelovnika svakog gurmana. Black Angus je vrsta stoke koja je potekla iz sjeveroistoka Škotske, te se od 19. Stoljeća uzgoj Black Angusa proširio cijelim svijetom. Razlog tome je sve veća potražnja mesa Black Angusa koje slovi kao jedna od namirnica sa bogatim nutritivnim vrijednostima.

Meso Black Angus goveda je veoma zdravo, kvalitetno, sočno i aromatično. Amerikanci, poznati kao veliki gurmani hrane rado konzumiraju i pripremaju meso Black Angus radeći poznate američke “steake”, njihova tajna je upravo u sočnosti i mekoći mesa Black Angus. Kvalitetno meso kao produkt kontroliranog i dobrog uzgaja možete naručiti na našem web shopu.